Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

Els Petits és una col·lecció de petits contes per als més menuts. L’Asun Batlle n'és l’autora, tant dels dibuixos com dels textos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

M

8,50 € 

M'agrada!
Hi ha tantes coses que ens agraden que resulta difícil posar-hi un límit. Per això, quan vaig preguntar a uns quants nens i nenes quines coses els agradaven més, les llistes van ser més llargues que les cartes que escriuen als Reis o al Pare Noel. Hi vaig trobar força coincidències i, d'aquestes, vaig triar les coses que deien més sovint. A M'agrada hi trobareu de tot: jocs, aficions, llaminadures, sentiments i molts esports!

Asun Batlle és l'autora dels dibuixos i del text de M'agrada. Va néixer a Barcelona, és llicenciada en Periodisme i ha dirigit diverses revistes femenines. L'afició pel dibuix la va portar a estudiar a l'Escola Massana i a l'Accademia di Belle Arti Pietro Vannucci, a Perugia (Itàlia). Ha mostrat la seva obra en diverses exposicions. No tinc por! i M'agrada! són els primers contes que publica i també els dos primers títols de la col·lecció Els Petits.

ISBN: 978-84-92607-75-4
40 pàgs. 8 x 10 cm Tapa dura

<< retorn