Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

5 visions de Barcelona

19,50 € 

"Des de la galeria es veien els jardins, una bassa menuda amb brollador i tot, i una zona més fosca, tota ella embardissada, que no semblava que pogués ser dins la ciutat, però amb plantes que sobresortien per damunt les tanques i una figuera enorme, amb algunes branques seques que semblaven desmaiar-se damunt el terrat enrajolat i reescalfat dels veïns de l'altre carrer."

5 visions de Barcelona
Un autor i 4 il·lustradors, 4 mirades diferents; la Barcelona dels patis i jardins per Aurora Altisent. Els balcons de les façanes dels edificis vuitcentistes i noucentistes, més nobles, o més banals per Roser Capdevila. La Barcelona moderna dels nous barris, dibuixats per Lluïsa Jover i finalment els seus habitants caminant, vistos per dalt o per baix, sota la mirada de Cesc. Tot això acompanyat pels textos que Francesc Parcerisas ha construït especialment per a aquestes quatre visions. Francesc Parcerisas és poeta, professor, traductor i crític. Ha publicat nombrosos llibres de poemes i la seva producció fins al 1983 és recollida al volum Triomf del present. El seu últim llibre és Dos dies més de sud (2006). Ha col·laborat en diaris i publicacions periòdiques i ha traduït de l'italià, del francès i de l'anglès. És professor de traducció i actual degà de la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB. Va presidir l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i del 1998 al 2004 va ser director de la Institució de les Lletres Catalanes.

ISBN: 978-84-92607-26-6
62 pàgs. 16 x 16 cm Rústica

<< retorn