Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La mel

6,95 € 

La mel

Isidra Maranges proposa 10 receptes, algunes de medievals, d'altres contemporànies, que tenen la mel com a base, un ingredient que fàcilment guardem al nostre rebost: torró d'avellanes, bacallà amb mel o pernil agredolç, entre d'altres. Sabor clau en receptes de salses, de carns, postres o amanides, la mel ja formava part de la dieta de l'home primitiu i fins a l'arribada del sucre, va ser el principal endolcidor en la cuina europea. L'autora del pròleg i de les 10 receptes és una estudiosa de la cuina catalana medieval i ha escrit diversos llibres sobre l'època.

ISBN: 978-84-935921-3-4
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn