Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El nap

6,95 € 

El nap

Josep Maria Massó, cuiner i propietari del restaurant Senzone-l'Estany de Puigcerdà, proposa 10 receptes d'un dels ingredients emblemàtics de la Cerdanya: el nap. En el pròleg, Ioio (Jordi Vinyes) en descriu les característiques diferencials respecte d'altres varietats i la seva versatilitat a la cuina: gairebé un manifest reivindicatiu. De les receptes de Massó destaquen, per exemple, la crema de naps amb tòfona, el bacallà amb naps i peus de porc o l'arròs de colomí i naps.

ISBN: 978-84-935921-5-8
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn