Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El banyador de flors

19,80 € 

El banyador de flors
El primer dia d'estiu, la Violeta es posa el banyador nou per anar al riu a fer una cabussada. Però no és un vestit de bany qualsevol. Li ha fet la seva mare amb infinitat de flors, incloent-hi les que floreixen durant les quatre estacions de l'any.
Mentre la Violeta es queda adormida a la vora, el sol aprofita per destil·lar l'essència de totes aquestes flors meravelloses i portar el seu perfum riu avall fins al poble següent, on viu la Margarida.

Marta Rodríguez Bosch, nascuda a Barcelona els anys 60, va estudiar Ciències de la Informació, branca Periodisme, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des que va acabar la carrera, ha treballat com a periodista freelance per a diferents diaris i revistes, i s'ha especialitzat en temes d'arquitectura, disseny, artesania i arts aplicades. Recentment, ha publicat el llibre Mundo Ilustrado. Panorama de la ilustración en Barcelona, sobre 48 autors vinculats a la ciutat. L'any 2003, coincidint amb el naixement de la seva filla, comença a escriure contes per a nens. El banyadors de flors és el seu segon conte il·lustrat, del qual també hi ha l'edició castellana. Uns quants més reposen, de moment, al calaix.

Susana Pérez Barrera, nascuda a Huelva l'any 1971, és llicenciada en gravat i disseny per la Facultat de Belles Arts Santa Isabel de Hungría de Sevilla, al Departament de Dibuix de la qual exercirà, el 1997, de col·laboradora honorària en Gravat i Litografia. Ha realitzat diverses exposicions col·lectives i individuals, des de 1994 fins al 2017, a Sevilla, Huelva i a l’Algarve (Portugal), i ha participat a Arco 2015 amb el projecte “Elemental”. Com a il·lustradora, ha treballat per a diferents conselleries de la Junta de Andalucía, i per a la Fundación Caja Rural del Sur i l'Ateneo de Sevilla, entre d'altres entitats.

ISBN: 978-84-946112-8-5
32 pàgs. 32 x 22,5 cm Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn