Cuina

Aquest apartat recull tots aquells llibres de cuina que hem editat fora de col·lecció. Una secció variada que va des de la cuina històrica a les receptes d'artistes, o com cuinar amb cava i aviat...

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

La cuina de l

22,00 € 

La cuina de l’estudiant (amb il·lustracions de Núria Giralt) està pensat per ensenyar a cuinar a aquells que tenen poca o gens experiència culinària i volen iniciar-se en la cuina. S'hi proposa una cuina casolana ràpida, flexible i saludable, adaptada al ritme i a l'estil de vida actual. La vocació pedagògica està present al llarg de tot el llibre. Així, a les primeres pàgines trobareu uns consells útils per a principiants que us poden ajudar a organitzar-vos: compra i conserva d’aliments, estocs convenients, combinació de plats… I al receptari, les receptes es donen com si l’aprenent fos al costat nostre (posa l’aigua al foc i mentre s’escalfa fes això o allò), sempre amb la finalitat d’optimitzar el temps i la feina invertits.
Com diu l’autora, “la intenció d’aquest llibre és la d’ajudar a fer el primer pas, a trencar el gel, a fer perdre la por a cuinar, i l'objectiu s’haurà assolit quan ja no us calgui consultar-lo”.

Margarita Torrent i Quetglas (Ciutadella de Menorca, 1945) és llicenciada en Filosofia i doctora en Biologia. S’ha dedicat a la recerca en el camp de la Biologia i ha publicat diversos articles científics. Es va iniciar en la cuina casolana a Menorca, amb la seva mare. En traslladar-se a estudiar a Barcelona, el ritme de vida i la falta de temps van determinar l'evolució de la cuina reposada a una cuina més ràpida i poc complicada sense abandonar, però, l'aire casolà i l’objectiu de fer un menjar saludable, a bon preu i variat. L’evolució i l’experiència adquirida per Margarita Torrent al llarg de la seva adaptació culinària van quedar reflectides al llibre La cuina de l’estudiant que, després d’uns anys d’estar esgotat, torna a la llum en un nou format de la mà de Sd·edicions.

ISBN: 978-84-947811-8-6
128 pàgs. 15 x 21 cm Tapa dura

<< retorn