Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Nil

18,50 € 

Nil. En Nil és un nen valent que de vegades té por. Llavors, tanca els ulls com els talps, s’avorreix com les estàtues o bé es fa més pesat que un elefant.
Nil és un llibre de sentiments, un catàleg d’estats d’ànim. Mostra com els nens poden manegar les seves emocions; una tasca fonamental del seu desenvolupament individual i social. Una lectura adequada també per a adults perquè pot ajudar-los a comprendre l’expressió dels sentiments dels petits que creixen al seu voltant.
Les paraules de Jaume Cela voleien sobre les taques de color que Alba Garcia i Puig utilitza per donar pas a cada emoció del personatge.

Jaume Cela compagina la feina de mestre i pedagog amb la d’escriptor de novel·les per al públic infantil i juvenil. La seva producció literària s’inicia l’any 1988 i es desplega amb gran regularitat amb títols com Xerraires impertinents, premi Ciutat d’Olot-Marià Vayreda del 1995, Hola Pep! o Set raons per estimar els meus pares, guardonat amb el premi El Vaixell de Vapor del 2010. Paral·lelament als llibres per a infants i joves, ha publicat diversos títols de divulgació pedagògica. L’any 2008 rep la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya pel conjunt de la seva trajectòria.
Alba Garcia i Puig és una jove il·lustradora i professora especialista en didàctica d’Educació Visual i Plàstica. Actualment, compagina la feina de mestra d’infants amb la d’il·lustradora de contes infantils i per a adults. És l’autora de la història i les il·lustracions d’El cirerer (publicat en francès per Âne bâté Éditions i en castellà per Sd·edicions) i d’altres títols de la nostra editorial, com Clara, Bona nit i Saïd.

ISBN: 978-84-92607-93-8
56 pàgs. 18 x 21 cm Tapa dura

<< retorn