Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Clic-clac, l

20,50 € 

Clic-clac, l'aniversari d'en Petitós
Avui en Petitós fa tres anys! Ja està tot preparat per a la festa d'aniversari... però, on és en Petitós?
No és a casa i així Marelossa i Parelós obren la porta i van a buscar-lo. Clic!, clic-clac!, fa una clau quan obre un pany... i avui sentim molts clic-clacs i clic-clacs... Portes i finestres s'obren i es tanquen contínuament.
Els amics arriben amb regals! L'ase Artur, la llebre Gemma, Paulí el ratolí, Teresa la tigressa, Carlota la granota, Pol el porc i Lola l’oca. Hi són tots. El pastís està a punt, les espelmes s'encenen, però... Però, en Petitós no hi és i la festa no pot començar...

Roberto Frabetti és autor, director, actor i dissenyador, i un dels fundadors del teatre infantil i juvenil La Baracca. L’any 1986, va iniciar el projecte Il Nido e il Teatro, dedicat a la quitxalla de 0 a 3 anys que va a les escoles bressol. Des del 2004, ha creat i coordinat sis projectes europeus, tots destinats a difondre el teatre i la dansa especialment per als més petits. També des del mateix any, és el director artístic del festival internacional per a la primera infància Visions of the Future, Visions of Theatre. Pel projecte sobre la primera infància va rebre el premi Assitej a l’Excel·lència Artística 2008 i el premi Assitej Alemanya 2013. Amb La Baracca va rebre el premi nacional Piccolo Plautus 2013 per la seva contribució a la cultura per a la infància. És autor de la Carta dels Drets dels Infants a l’Art i la Cultura, un projecte de La Baracca guardonat l’any 2011 amb la Medalla del President de la República Italiana.
Lluïsa Jover treballa actualment al seu taller, on es dedica a la il·lustració, l’obra original, els murals, el gravat, el vidre esmaltat o el cinema d’animació. L’apassiona treballar sobre superfícies que no són el paper, i això l’estimula a buscar recursos tècnics i creatius, i a entrar sovint en l’aspecte “d’ofici” de l’art plàstic.
Ha il·lustrat i continua il·lustrant nombrosos llibres d’adults, juvenils i infantils, i col·laborant amb moltes editorials. Ha creat les imatges de la sèrie de dibuixos animats Ai l’ou... ai l’ou de TV3, i diverses mascotes de programes per a la mateixa cadena. Ha obtingut nombrosos premis i ha estat reconeguda per moltes entitats públiques i privades: Generalitat de Catalunya, editorial Destino, FAD, A-FAD, Unicef, Olimpíada Cultural, Universitat de Barcelona, entre d'altres. Aquests darrers anys ha fet exposicions individuals i col·lectives, dins i fora de l’estat Espanyol, d'il·lustracions, gravats, ceràmiques, vidre i objectes amb suports i tècniques mixtes.

ISBN: 978-84-125316-3-3
44 pàgs. 22 x 22 cm Tapa dura

<< retorn