Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El nen koala

14,56 € 

El nen koala
El nen koala ha decidit celebrar el seu aniversari i convidar els seus amics...

Ignasi Blanch és un il·lustrador amb molta experiència dins el món del llibre infantil. Ha publicat diversos contes, entre els quals Vull una corona, que va merèixer el Premi Serra d'Or 2006. Exerceix de professor d'il·lustració al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i ha fet de comissari de la Setmana Internacional del Llibre Infantil i Juvenil "Leer nos lleva lejos", que va tenir lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona l'hivern del 2007.

ISBN: 978-84-935377-5-3
24 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura

<< retorn