Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Mudito & Co.

Mudito & Co. es una colección que desde 2004 dirige Juan José Lahuerta y que tiene por objetivo la edición de libros de pequeño formato muy seleccionados a partir de una gran exigencia de calidad y rareza en la elección de los temas, textos, traducciones, ilustraciones, composición tipográfica, etc. La intención es publicar entre cuatro y cinco libros por año, con una tirada de 500 ejemplares. El proyecto editorial de Mudito & Co. es abierto, pero está dividido esencialmente en tres secciones: ensayo sobre la ciudad contemporánea, ensayo de arte y arquitectura, y poesía inédita.

Medalla FAD en 2007 por su labor editorial.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La terra i el terrat / La tierra y el terrado

13,50 € 

La terra i el terrat / La tierra y el terrado
En el terrat de la Pedrera, Antoni Gaudí dóna al paratge una qualitat de realitat sostinguda, de ferm concavat, capriciós, de ferm autoral. D'entrada, la contundència amb què l'autor ens hi aclapara, expressa una voluntat extraordinària per fer-nos, encara avui, espectadors seus, investigadors seus, descobridors seus... L'arquitectura i tot allò que aquella arquitectura aguaita se sustenten sobre una molt recóndita intimitat de l'autor, sobre la subjectivitat, l'enginy i la perícia amb què l'autor ha rubricat tots aquells materials i, d'aquella rúbrica estant, els materials ens increpen i ens fan seus com si nosaltres fóssim tot just la seva part sensorial més externa.

Perejaume és artista i editor. Poeta i autor visual, a la seva obra s'hi barregen pràctiques visuals i literàries. Ha presentat nombroses exposicions, editat diversos llibres i està íntimament relacionat amb les propostes artístiques d'avantguarda.

ISBN: 978-84-935921-6-5
46 págs 17 x 12,5 cm Rústica

<< retorn