Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Amics d

15,00 € 

Amics d’infància
Àlbum que vol evocar una atmosfera glaçada en el temps, fràgil i fascinadora, amb amics imaginaris amb qui compartir meravelles i sensacions. Moments aturats on el temps transcorre a velocitat de pas a quatre grapes.
Hom és tímid, somiador i mandrós, adora els mims i descobrir misteris afables i simpàtics, lluny de la por i de la foscor.
Qui no voldria compartir aquesta aventura amb uns amics així?

Jordi Armengol s’inicia en el dibuix i en el somieig de ben petit, especialment a les assignatures de català i matemàtiques. Continua somiant a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i, en l’actualitat, compagina art i ensenyament –i intenta no avorrir– a l’Escola Municipal d’Art de Girona i a la Universitat de Girona.

ISBN: 978-84-942431-4-1
80 pàgs. 20 x 14 cm Tapa dura

<< retorn