Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Muddy Mots

Col·lecció de flipbooks, llibrets d'imatges en moviment. Una mena de cinema de paper que tracta temes entorn de la natura.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Amb gust de sal

6,00 € 

Amb gust de sal
Al vell moll hi bufa una brisa lleugera. Un gavià encuriosit i un antic escafandre que rodola cap a l’aigua. Aquest fet ens farà descobrir els misteris de la mar? Coneixerem les aventures d’algun llop de mar? Quins fantàstics animals habiten les aigües mediterrànies? Descobrirem algunes incògnites de l’Atlàntida? O potser encara hi haurà més interrogants?
Breu historieta en moviment en forma de flip book.

Cesc Pujol
De ben menut ja dibuixava i pintava, per això el van dur a l’Escola Municipal d’Art de Girona, a veure si parava de guixar les parets de casa. De més gran va estudiar història i també il·lustració a l’Escola de la Dona-Centre Bonnemaison (Barcelona) amb Ignasi Blanch. Els darrers anys s’ha endinsat en el món del gravat amb Sebi Subirós. Ha gaudit d’una beca del “Projecte de creació en gravat 2011” (EMA) sota la direcció de l’artista Àlex Nogué, i el 2012, ha rebut la beca Kreas. Ha guanyat el 4t concurs per crear la imatge gràfica de la Fira del Conte de Medinyà (2014).

ISBN: 978-84-943630-4-7
80 pàgs. 6,5 x 11 cm Rústica

<< retorn