Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Miscel·lània

En aquest apartat donem cabuda a llibres de memòries, llibres polítics, i altres títols que no s'inscriuen pròpiament en cap altre àmbit específic de la nostra editorial.
També s'inclouen aquí els llibres de la col·lecció La República Catalana, un projecte realitzat conjuntament amb Josep C. Vergés.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La llum daurada

22,00 € 

La llum daurada és una història d’amor en vers lliure dedicada a Règula, la dona suïssa de Josep C. Vergés, a qui va conèixer mentre estudiava exiliat a Cambridge, després de ser expulsat pel rector falangista de la Universitat de Barcelona, García Valdecasas, per demanar llibertat.
Cambridge, Suècia, Heidelberg i Catalunya canten l'emoció i la por de la coneixença, la plenitud, i també la tristesa de la separació. Després de trenta anys sense notícies de Règula, l'autor la retroba buscant-la a Google.

Josep C. Vergés ha publicat una trentena de llibres, entre d'altres: El peatge de Catalunya i la fi de la història espanyola, Corruptor i corruptes, Tots els homes de Duran: la corrupció política de Catalunya, La caiguda de l'imperi Pujol i, en aquesta mateixa col·lecció de Sd·edicions, Un país tan desgraciat, memòria compartida amb l'editor de Destino. A més, ha seleccionat i traduït Mi Guerra Civil Española, de George Orwell.
És col·laborador habitual del Diari de Girona i escriu regularment al seu blog http://larepublicacatalana.wordpress.com

ISBN 978-84-92607-99-0
120 pàgs. 18 x 21 cm Rústica

<< retorn