Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Hi ha algú?

20,50 € 

Hi ha algú?
Vet aquí la història d'un pingüí solitari que camina desesperat però no aconsegueix trobar cap dels seus.
"—Hi ha algú? —pregunta errant a través de les pàgines blanques—. I aquí? Que hi ha algú? —Sembla que ningú respon.
Finalment el gel es fon, tothom se n'ha anat, i el pingüí sol s'ha quedat. Pobre animal solitari! Potser realment no hi ha ningú, potser l'únic que l'escolta ets tu..."
Hi ha algú? és un llibre que no només ens parla de la solitud, sinó que hi trobem també una clara referència al canvi climàtic, problemàtica que tant ens preocupa.

Enric Lax Sulé (Granollers, 1992) Il·lustrador i professor, ha estudiat Il·lustració a l'Escola Superior d'Art i Disseny Serra i Abella i, posteriorment, s'ha especialitzat en Il·lustració Editorial a l'Acadèmia de Belles Arts de Bolonya. És un apassionat de la literatura infantil i juvenil, i del dibuix i la imatge com a instrument narratiu. Ha col·laborat en alguns projectes editorials, entre els quals hi ha diverses revistes i llibres. Hi ha algú? és la seva primera obra com a autor i il·lustrador.

ISBN: 978-84-120199-0-2
68 pàgs. 24 x 24 cm Tapa dura

<< retorn