Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Estètica-Assaig

Del Wabi-Sabi de Leonard Koren a les fotografies de Cecil Beaton, una col·lecció que va des del concepte estètic a la imatge fotogràfica, sense oblidar l'assaig literari.

Del Wabi-Sabi de Leonard Koren a las fotografías de Cecil Beaton, una colección que va desde el concepto estético a la imagen fotográfica, sin olvidar el ensayo literario.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El Laberint d

35,00 € 

El Laberint d'Horta. Un jardí que ens parla
El jardí neoclàssic del parc del Laberint d’Horta revela i amaga alhora el seu missatge. El revela mitjançant les al·legories i els símbols que l’adornen, però l’amaga a qui no sap entendre’n el significat: "Qui tingui ulls per veure, veurà". Només qui sàpiga interpretar les al·legories i els símbols que conté podrà llegir, en el llibre del jardí, els consells que ha de seguir qui busca, per mitjà del coneixement, el perfeccionament, tant personal com espiritual. El marquès de Llupià s’erigeix en pelegrí a la recerca de la veritat i, seguint la via del coneixement, ens convida a acompanyar-lo.

Manuel Cuevas Martínez (Barcelona, 1953) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. D’aleshores ençà, no ha deixat d’interessar-se per l’art en general, adreçant els seus coneixements cap a la literatura fantàstica medieval, la iconografia i emblemàtica renaixentista i, també, la història i estils dels jardins. El llibre que ara teniu a les mans, a més de desvelar el missatge que conté el jardí neoclàssic del parc del Laberint d’Horta, ens fa conèixer l’existència de dos jeroglífics renaixentistes a la seu actual de la Biblioteca de Catalunya, l’antic Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, i la biografia de Domenico Bagutti, responsable de la part arquitectònica del jardí, inèdita fins avui.

ISBN: 978-84-127566-1-6
188 pàgs. 19 x 23 cm Tapa dura

 

<< retorn