Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Set al cel

14,56 € 

Set al cel
En una ciutat completament coberta de neu, una nena de cabells rinxolats veu una cosa al cel que té tots els colors de l'arc de Sant Martí. Què deu ser? Un ocell, perquè vola...? No, no és un ocell, és una serp? Però les serps no volen... No, no és una serp, és una bufanda! L'atrapa d'un salt i se la caragola al coll perquè té fred, però és massa llarga per a ella. Aleshores pensa... qui la podria necessitar?

Fina Rifà té una llarga trajectòria com a il·lustradora de llibres infantils i juvenils, amb més de dos-cents títols publicats. Aquest conte és el resultat d'una estreta col·laboració amb el seu fill, Bernat Cormand, que n'és l'autor del text. Set al cel explica què vol dir compartir a nens a partir dels 5 anys.

ISBN: 978-84-935377-4-6
24 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura

<< retorn