Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El conill

6,95 € 

El conill

Sílvia Llinàs explica 10 receptes de conill, una de les carns més riques en proteïnes i minerals i més baixa en greixos i sodi, i per tant molt recomanable per a tot tipus de dietes. Hi trobarem una recepta sofisticada i gustosa per a cada ocasió: plats freds per a l'estiu com la terrina a les fines herbes, plats tradicionals de la cuina catalana com el conill amb samfaina, i d'altres de la cuina internacional com el llom de conill amb crema de múrgoles. L'autora cuina per als seus clients i amics al restaurant L'Orquestra d'Argentona.

ISBN: 978-84-935921-4-1
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn